skip to Main Content
KEUKEN met spoeleiland op VAREND WOONSCHIP

Deze keuken realiseren bracht grote uitdagingen met zich mee! Het schip was bereikbaar via een lange steiger waar alles over moest worden getransporteerd.
Alle losse onderdelen van de keuken moesten vanaf de steiger via een kleine loopplank en smalle steile trap aan boord gebracht worden.
Ook het inbouwen was een hele uitdaging aangezien er om vele obstakels en service luiken heen gebouwd moest worden.

Het spoeleiland van deze op maat gemaakte keuken is voorzien van een Quooker kraan en een LLoreine spoelbak. Ook is er een vaatwasser ingebouwd. Verder is de keuken voorzien van ingebouwde apparatuur zoals een koel/vries-combinatie, oven en een Bora inductiekookplaat met kookveldafzuiging. De laden en deuren van iedere kast zijn voorzien van softclose geleiders en scharnieren en druksloten om alle laden en deuren te kunnen vergrendelen op momenten dat er gevaren wordt.

De werkbladen zijn gemaakt van van Hi-macs, een sterk en duurzaam materiaal wat erg makkelijk schoon te maken en te onderhouden is.

Hi-macs heeft de uitstraling en gevoel van een stenen blad en is in vele kleuren en zelfs natuursteen look te verkrijgen.

Onder deze link vindt u de 3D-presentatie van deze keuken:
https://www.palettecloud.net/view/11131659

Back To Top