skip to Main Content

wat KLANTEN zeggen

We genieten dagelijks van de kast/bank

Het ontwerp van deze mooie kast in combinatie met een bank en rol bakken eronder had ik in een schets uitgewerkt. Ik wilde de televisie ook niet in het zicht hebben.
De woonkamer en keuken  is in één ruimte en ook vrij klein.
Eric kwam met het geweldige idee de tv in de kast te verbergen en deze uit te schuiven. Naast zijn goede ideeen, denkt hij erg mee en heeft veel verstand van materiaal en wat wel/niet kan.
Het hele proces van het eerste contact moment tot het plaatsen van de kast was kundig, heel prettig, zorgvuldig en professioneel. Hij werkt zeer nauwkeurig en zorgvuldig.
We genieten dagelijks van de kast/bank. Onze dochter die haar speelgoed in de bakken heeft, de spelletjes opgeborgen, onze boeken, de televisie weggestopt en de bank die we gebruiken omdat er een eettafel tegenaan staat.
Ik kan Eric en Ubegrenset absoluut aanraden op alle vlakken! Nogmaals dank voor het prachtige resultaat en de fijne samenwerking.

De witte kast in de woonkamer is mijn persoonlijke pronkstuk

Via via kwamen we bij Eric terecht en daar zijn we nog altijd bijzonder blij mee. Eric heeft voor ons nieuwe huis verschillende op maat gemaakt kasten –in zeer goede samenspraak- ontworpen en gebouwd. De witte kast in de woonkamer is mijn persoonlijke pronkstuk. Mijn antieke Gründig platenspeler moest erin verwerkt mét plaats voor platen en mijn man wilde graag een minibar. Daarnaast wilde ik verschillende formaat vakken, terwijl mijn man van de symmetrie is. Een uitdaging die Eric in vol vertrouwen aanging. En met fantastisch resultaat. We hebben allebei precies wat we willen, want ondanks de verschillende vakken is de kast volledig symmetrisch. Eric denkt heel goed mee en komt met goede ideeën, is zeer nauwkeurig en werkt netjes. Daarnaast is hij een heel gezellige man, waarmee je goede gesprekken kunt houden. Naast de kast (inclusief tv-meubel) in de woonkamer heeft hij de garderobekast in de gang gemaakt, in dezelfde stijl als de boekenkast, en onze garderobekast in de slaapkamer. Een kamerbrede en -hoge matzwarte kast in zes delen, perfect afgewerkt en passend. Ik kan Eric – Ubegrenset, aan iedereen aanraden: je krijgt een uniek en persoonlijk meubel in huis, in elkaar gezet door iemand met een volledige toewijding.

Back To Top