skip to Main Content

wat KLANTEN zeggen

Vakman met een HART voor DUURZAAMHEID

In onze nieuwe woning wilden we in de woonkamer een wandkast en een lage dressoirkast. We zijn heel blij dat we bij Ubegrenset Interieur terecht gekomen zijn bij onze zoektocht naar een meubelmaker met een hart voor duurzaamheid. Eric is prettig in het contact, hij is zorgvuldig en heeft al onze wensen meegenomen. Hij heeft de tijd genomen om met ons tot het definitieve ontwerp te komen. En natuurlijk is hij een vakman, elk detail is met zorg gemaakt. De wandkast is een pronkstuk in onze kamer en zal heel veel jaren met ons mee gaan.

Er is gewerkt met DUURZAME materialen, waar MET LIEFDE twee mooie kasten mee zijn gemaakt

Eric Reijers van Ubegrenset interior design heeft bij ons in twee slaapkamers kledingkasten ingebouwd. We zijn erg blij met het resultaat. Er is gewerkt met duurzame materialen, waar met liefde twee mooie kasten mee zijn gemaakt. Ziet er top uit!

Ook de MOGELIJKHEID de meubels te kunnen verplaatsen, te demonteren en zonodig aan te passen, maakt het voor ons FLEXIBEL en DUURZAAM en dat sprak ons aan

Onze woonkamer was toe aan een make-over. Het lukte niet om op de meubelboulevard voor een nieuwe kast te slagen. Onze smaken verschillen waardoor wij niet het meubel konden vinden wat wij beiden mooi vonden. Na een tip om eens in gesprek te gaan met een meubelmaker zijn we op zoek gegaan naar een passend lokaal bedrijf. En in onze zoektocht zijn we beland bij de website van Ubegrenset. Omdat de voorbeelden die we daar op de site zagen ons erg aanspraken, gaf dat de doorslag om contact op te nemen met Eric Reijers. Bij onze kennismaking liet hij enkele meubels zien waaraan hij werkte en merkten we dat hij uitgebreid de tijd nam om ons te adviseren bij vorm, materiaalkeuze, kleur en maatvoering. Na het bespreken van onze wensen heeft Eric een 1e ontwerp gemaakt en dit visueel gepresenteerd via een programma waarmee het lijkt alsof de kasten al in je woonkamer staan, erg mooi! Ook de mogelijkheid de meubels te kunnen verplaatsen, te demonteren en zonodig aan te passen bijvoorbeeld bij een verhuizing in de toekomst maakt het voor ons flexibel en duurzaam en dat sprak ons aan. Na onze opdracht is Eric aan de slag gegaan en dit heeft geresulteerd in een prachtige dressoirkast en een hoge staande kast tot aan het plafond. Wij zijn ontzettend tevreden over het resultaat en de professionele begeleiding en uitvoering door Eric en raden hem zeer zeker aan!

 

We GENIETEN dagelijks van de kast/bank

Het ontwerp van deze mooie kast in combinatie met een bank en rol bakken eronder had ik in een schets uitgewerkt. Ik wilde de televisie ook niet in het zicht hebben.
De woonkamer en keuken  is in één ruimte en ook vrij klein.
Eric kwam met het geweldige idee de tv in de kast te verbergen en deze uit te schuiven. Naast zijn goede ideeen, denkt hij erg mee en heeft veel verstand van materiaal en wat wel/niet kan.
Het hele proces van het eerste contact moment tot het plaatsen van de kast was kundig, heel prettig, zorgvuldig en professioneel. Hij werkt zeer nauwkeurig en zorgvuldig.
We genieten dagelijks van de kast/bank. Onze dochter die haar speelgoed in de bakken heeft, de spelletjes opgeborgen, onze boeken, de televisie weggestopt en de bank die we gebruiken omdat er een eettafel tegenaan staat.
Ik kan Eric en Ubegrenset absoluut aanraden op alle vlakken! Nogmaals dank voor het prachtige resultaat en de fijne samenwerking.

De witte kast in de woonkamer is mijn PERSOONLIJKE PRONKSTUK

Via via kwamen we bij Eric terecht en daar zijn we nog altijd bijzonder blij mee. Eric heeft voor ons nieuwe huis verschillende op maat gemaakt kasten –in zeer goede samenspraak- ontworpen en gebouwd. De witte kast in de woonkamer is mijn persoonlijke pronkstuk. Mijn antieke Gründig platenspeler moest erin verwerkt mét plaats voor platen en mijn man wilde graag een minibar. Daarnaast wilde ik verschillende formaat vakken, terwijl mijn man van de symmetrie is. Een uitdaging die Eric in vol vertrouwen aanging. En met fantastisch resultaat. We hebben allebei precies wat we willen, want ondanks de verschillende vakken is de kast volledig symmetrisch. Eric denkt heel goed mee en komt met goede ideeën, is zeer nauwkeurig en werkt netjes. Daarnaast is hij een heel gezellige man, waarmee je goede gesprekken kunt houden. Naast de kast (inclusief tv-meubel) in de woonkamer heeft hij de garderobekast in de gang gemaakt, in dezelfde stijl als de boekenkast, en onze garderobekast in de slaapkamer. Een kamerbrede en -hoge matzwarte kast in zes delen, perfect afgewerkt en passend. Ik kan Eric – Ubegrenset, aan iedereen aanraden: je krijgt een uniek en persoonlijk meubel in huis, in elkaar gezet door iemand met een volledige toewijding.

Back To Top