skip to Main Content
Wandmeubel van TIEN METER lang met twee TAATSDEUREN
Deze ruim 10 meter lange kast met noten houten fronten heeft een paar verrassingen in petto.
Buiten het feit dat er zich 57 vakken en 12 laden achter de vele deuren bevinden, zijn ook een toilet en een gang verborgen. Deze bevinden zich achter twee grote taats deuren, gemaakt van massief hout afgewerkt met Amerikaans notenfineer. Het slot op de toiletdeur is handmatig met de beitel in de deur verzonken.
Deze taatsdeuren zijn uiteraard net als alle deuren en laden in de kast ook voorzien van een softclose functie en draaien zowel naar binnen als naar buiten. Uiterst rechts naast de voordeur is aan de kopse kant een schoenenkast gerealiseerd. De elektra groepenkast is ook weggewerkt in één van de compatimenten. Een aantal keukenmachines zijn naast de keuken, vanuit de kast dmv een uitschuiflade met ingebouwd stopcontact direct te bedienen.
Uiterst links in de kastenwand bevindt zich een bar met ledverlichting welke door middel van een sensor inschakelt.
De led verlichting in de nis is verzonken in het oppervlak met een onzichtbaar weggewerkte touch dimmer, die reageert op aanraking.
Het gehele corpus is gemaakt van zwart berkenbetonmultiplex en berkenmultiplex met Amerikaans noten fineer. De deuren zijn uitgelijnd op de tegelvoegen sluiten mooi aan op plafond en vloer.
Back To Top